Horizontale jaloezieën

Wij zijn fan van de horizontale jaloezie jij ook?

Zo mooi zijn horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn al jaren favoriet en wij weten wel waarom. Ze zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes in huis. Lees mee en ontdek alles over deze veelzijdige collectie. Wij zijn fan en jij straks ook!

Hout of aluminium

Ze zijn prachtig, onze bece® horizontale jaloezieën in aluminium en hout. Aluminium is niet alleen praktisch, maar ook erg sfeervol. Ze zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Hout is warm en chic, een goed idee dus om houten jaloezieën op veel plaatsen in huis toe te passen.

Mooie naturellen en opvallende tinten

Horizontale jaloezieën zijn beschikbaar is een uitlopend kleurenpalet. Een kleur die we nu veel zien is zwart. Zwart is intens en heftig, maar creëert ook een intieme sfeer in grote ruimtes. Vind je één lamelkleur te gewoontjes? Ga dan voor een border, waarbij de onderste lamellen een andere kleur hebben.

Van een 25 tot 70 mm lamel

De bece® horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar met verschillende lamelbreedtes. De smalste lamel is 16 mm breed. Met een smalle lamel creëer je een rustig beeld en filter je subtiel de lichtinval. Voor een statement kies je een lamel van 70 mm. Dit is de breedste lamel en geeft je interieur meteen een stoere look.

Perfect voor grote ramen

Heb je grote ramen in huis? Horizontale jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 400 cm. Bovendien kantel je de lamellen eenvoudig en regel je in een handomdraai lichtinval, privacy en uitzicht.


Nieuwsgierig geworden?

Kom dan gerust langs bij Stichelbaut BVBA om de nieuwe collectie te bewonderen.
Bekijk het aanbod BECE bij Stichelbaut BVBA.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94

Tekst en foto’s: © BECE

Share This: