Interieurinspiratie en leuke woonideeën

BINNENKIJKEN BIJ…

Niets is fijner dan lekker bij iemand binnenkijken om interieurinspiratie op te doen. Kijk mee in twee bijzondere huizen met totaal verschillende interieurstijlen. De overeenkomst? Beide woningen bevatten genoeg leuke woonideeën. Enjoy!

– Annemarie in Leiden –

Mix van modern, klassiek, design en etnisch
Op één van de mooiste plekjes in Leiden woont Annemarie met haar gezin. Bij de inrichting heeft Annemarie niet specifiek voor een bepaalde stijl gekozen. Het is een verzameling van herinneringen en vondsten van het moment. Het meest trots is ze op hun unieke verzameling kunst.

Een zwarte basis
De kleur zwart zie je veel terug in huis. Al het houtwerk is matzwart geschilderd. Annemarie: “Zwart geeft warmte en gezelligheid, het is een heel intieme kleur”. Toen ze hier gingen wonen hebben ze alleen een nieuwe eettafel gekocht. Annemarie: “Als we dit in één keer helemaal hadden ingericht was het net een showroom geworden.” >> Lees het volledige interview


– Daphne in Watergraafsmeer –

Natuurlijke inspiratie
Daphne woont met haar zoon in een prachtige bovenwoning is Watergraafsmeer. Qua stijl is Daphne een conceptdenker. “Ik kijk heel erg naar de plek, dat heb ik bij dit huis ook gedaan. Hoe is het gebouwd? Waar komt de zon op? Dat laat ik op mij inwerken. Ik haal inspiratie uit natuur en kunst, en dan komt de rest vanzelf.”

De details zijn het mooist
Je ziet haar passie voor design overal terug in het huis. Over elk detail is nagedacht: van de bakelieten stopcontacten tot aan de bijpassende deurklinken. Origineel is ook het idee om het hout van de oude vloer te gebruiken voor een bedstee voor haar zoon en een daybed. Haar eigen bed is gemaakt van pallets. >> Lees het volledige interviewGeïnspireerd geraakt?

Bekijk het aanbod van bece Raamdecoratie bij Stichelbaut BVBA.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © bece

Share This: