Orac High Line Plinten

High Line Plinten

Dankzij zijn vormgeving creëert Highline optimale visuele effecten. Verf je je plinten mee met de muur? Dan profiteer je van het grootste verruimende effect. Zoek je een oplossing voor onregelmatige vormen of vloeiend bochtenwerk? Highline bestaat ook in een flexibele uitvoering.

Use sublime lines

Ontdek het kleine broertje in de Highline familie, SX187 . Wegens groot succes is er deze nieuwe plint met trapje. Dat brengt het totaal op drie varianten voor instant elegantie in je interieur. Je gebruikt de multifunctionele profielen –, ontworpen door Pierre Daems – als plint, deurlijst of kroonlijst.


SX180 HIGH LINE

De pure vorm en de perfecte proporties maken de High Line plinten de ideale overgang tussen vloer en wand. Ongeacht de stijl van jouw interieur. Ook beschikbaar in flexibele variant.
Afmetingen: L 200 x H 12 x B 1,6 cm Duropolymer®
Meer info


SX181 HIGH LINE

De pure vorm en de perfecte proporties maken de High Line plinten de ideale overgang tussen vloer en wand. Ongeacht de stijl van jouw interieur.
Afmetingen: L 200 x H 20 x B 2,2 cm Duropolymer® ‎
Meer info


SX187 HIGH LINE

De pure vorm en de perfecte proporties maken van deze kleinste High Line plint de ideale overgang tussen vloer en wand. Ongeacht de stijl van jouw interieur.
Ook beschikbaar in flexibele variant.
Afmetingen: L 200 x H 7,5 x B 1,2 cm Duropolymer®
Meer info


Bekroon uw interieur!

Wil je een interieur met dat tikkeltje méér?

Dan kan een plint absoluut het verschil maken. Wie meer wil weten over Orac Decor, kan steeds bij Stichelbaut BVBA terecht.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © ORAC®

Share This: