Orac overzetplinten

Overzetplinten

Ideaal voor renovatieprojecten: onze waterbestendige en overschilderbare overzetplint.


De overzetplinten van Orac Decor® werden ontwikkeld om bovenop een bestaande plint te verlijmen. Een perfecte oplossing waar oude plinten moeilijk of niet te verwijderen zijn.

Bespaart je tijd én geld!

Welke stijl je ook verkiest, we hebben telkens een passende overzetplint voor jouw interieur:

De ruime opening aan de achterzijde van het profiel maakt dat je met de overzetplint ook, op een eenvoudige en decoratieve manier, elektriciteitskabels kan verbergen.


SX171 – SQUARE

OverzetplintIdeaal voor renovaties

De perfect waterbestendige en overschilderbare overzetplint. De nieuwe SX171 overzetplint van Orac Decor® werd ontworpen om over bestaande plinten te plaatsen (max. 1,4 x 8,8 cm).

Oude of beschadigde plinten die moeilijk te verwijderen zijn, vormen geen obstakel meer. Net als elektriciteitskabels.SX185 – CASCADE

CASCADE.

De nieuwe SX185 overzetplint van Orac Decor®, met de elegante afgeronde top, is ontwikkeld om over een bestaande plint te plaatsen (max. 1,7 x 9,5 cm).

Ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier, electriciteitskabels te verstoppen.SX186 – CONTOUR

CONTOUR.

De nieuwe SX186 overzetplint van Orac Decor®, met de elegante afgeronde top, is ontwikkeld om over een bestaande plint te plaatsen (max. 1,7 x 9,9 cm).

Ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier, electriciteitskabels te verstoppen.Bekroon uw interieur!

Wil je een interieur met dat tikkeltje méér?

Dan kan een overzetplint absoluut het verschil maken. Wie meer wil weten over overzetplinten en hun verschillende functies, kan steeds bij Stichelbaut BVBA terecht.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © ORAC

Share This: