Uitgerust wakker worden met Bece Raamdecoratie

Bece Raamdecoratie

5x uitgerust wakker worden

De slaapkamer is een plek van rust en niet onbelangrijk: een kamer die helemaal donker moet kunnen worden. Uitgerust wakker worden doe je volgens onderzoek het beste met verduisterende raamdecoratie. Dit zijn onze 5 favorieten voor een heerlijke nachtrust!

1. Rolgordijnen


Rolgordijnen blijven favoriet en mogen dan ook eigenlijk niet ontbreken in je slaapkamer. Ze zijn mooi en functioneel en verkrijgbaar met verduisterende stoffen, in één kleur of met een bijzondere print.


2. Dupligordijnen

Dupligordijnen zijn geschikt voor bijna elke raamvorm en verkrijgbaar in veel kleuren: van zachte pasteltinten tot felle kleuren.

En met verduisterende dupligordijnen in de slaapkamer wordt ieder kind vrolijk wakker!


3. Duo rolgordijnen

Wil jij ook een hotelkamergevoel creëren in je slaapkamer? Kies dan voor duo rolgordijnen met een verduisterende stof.

De perfecte combinatie tussen daglicht, privacy en een heerlijke nachtrust.4. Twee-in-één model plissé- en dupligordijnen


Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één model. Zo geniet je overdag van een sfeervolle lichtinval en ’s avonds van optimale verduistering. En met dat geborgen gevoel zit het in je slaapkamer dan ook meteen wel goed.


5. Gordijnen

Ze zijn sfeervol, makkelijk in gebruik en kleden je slaapkamer aan.

Gordijnen met verduisterende stof of voering zorgen voor een donkere slaapkamer.

Heb je al lichtdoorlatende gordijnen en wil je overdag graag het zonlicht filteren? Laat deze dan hangen: ze combineren mooi met een verduisterend rolgordijn of dupligordijn.Geïnspireerd geraakt?

Bekijk het aanbod van bece Raamdecoratie bij Stichelbaut BVBA.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © bece

Share This: