Wij zijn Quick-Step PARTNER!

Quick-Step laminaat-, vinyl- en parketvloeren

Heel wat klanten bestellen in deze tijden hun Quick-Step via de webshop. U vindt er het ruimste aanbod aan kwaliteitsvloeren voor elke kamer in je huis.

Verken onze uitgebreide collectie Quick-Step laminaat-, vinyl- en parketvloeren nu online. Gebruik de filters om vloeren te vinden op basis van specifieke kleuren, houtsoorten, afmetingen of andere kenmerken.

Ruimste keuze

Bij ons vind je het ruimste aanbod aan kwaliteitsvloeren voor elke kamer in je huis. We leggen je graag de verschillen uit en helpen je de laminaat-, parket- of vinylvloer te vinden die het beste past bij jouw persoonlijke behoeften.

Deskundig advies

Onze deskundige medewerkers beschikken over een ruime ervaring en technische achtergrond over vloeren én accessoires. We zijn opgeleid in de Quick-Step Academy en staan klaar met advies en antwoorden op al je vragen over vloeren én installatie.

Offerte op maat

Ook voor de plaatsing ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan uiteraard zelf aan de slag, maar je kan ook kiezen voor onze ervaren Master Installers. Zij installeren je nieuwe vloer professioneel en zonder zorgen. En we bezorgen je vooraf uiteraard graag een offerte op maat.

Offerte via tel.: +32 50 60 13 94 of e-mail: info@stichelbaut.be

STICHELBAUT Knokke
Share This: