Nieuwe Duo Rolgordijnen

Stichelbaut Duo Rolgordijnen

Vijf redenen om verliefd te worden op duo rolgordijnen

5x daarom duo rolgordijnen

Met duo rolgordijnen kun je eindeloos variëren. Je kunt ze samenstellen zoals jij dat wilt, helemaal passend bij jouw stijl en woonwensen. Dus lees mee want wij geven je 5 redenen om verliefd te worden op onze bece® duo rolgordijnen.

1. Méér dan een rolgordijn

De elegante banen van een duo rolgordijn bestaan uit transparante en niet-transparante banen. De transparante banen zijn gemaakt van een fijne stof die je kamer een prachtige lichtinval geven. Bij een duo rolgordijn wordt de functionaliteit van een rolgordijn gecombineerd met de stijl van een horizontale jaloezie. Hiermee heb je dus het beste van twee producten in één duo rolgordijn.

2. Van zonnig tot volledige duisternis

Of je nu een lichte of donkere kamer wilt: met een duo rolgordijnen regel je het in een handomdraai. Ze zijn perfect als je ’s nachts fijn wilt slapen, maar het overdag graag luchtig wilt houden. Met een verduisterend duo rolgordijn combineer je een verduisterende stof met een lichtdoorlatende stof. Zo heb je ’s avonds de privacy om te slapen en in de ochtend het zachte licht om bij wakker te worden.

3. Optimale regeling tussen licht en privacy

Met een duo rolgordijn kun je gemakkelijk spelen met het licht en switchen tussen openheid of privacy. Met de drie verschillende standen laat je precies de hoeveelheid licht door die je wenst. Open om ‘s ochtends het zonnetje in huis te laten, half open om je favoriete serie te kijken en gesloten voor de privacy die je ’s avonds graag wilt.

4. Mooi van binnen én buiten

Een bijkomend voordeel van duo rolgordijnen is dat ze er ook mooi en opvallend uitzien vanaf de buitenkant van je huis. In tegenstelling tot andere raamdecoratie heeft een duo rolgordijn geen zichtbare draden of koorden. De strakke look van duo rolgordijnen zie je dus ook aan de buitenkant van je huis. Dus pas op: je kunt jaloerse blikken van je buurvrouw verwachten…

5. Een echte luxe voor oude en nieuwe woningen

Duo rolgordijnen zijn een statement voor je interieur. Een goed idee dus om ze op veel plaatsen in huis toe te passen. Of je nu in een nieuw of oud huis woont, de strakke en luxe uitstraling van duo rolgordijnen doen het altijd goed. Bij een oud huis vormen de strakke banen van duo rolgordijnen een mooi contrast. Bij een nieuwbouw huis versterkt de design uitstraling juist weer het moderne karakter.


Ook fan geworden van duo rolgordijnen?

Kom dan gerust langs bij Stichelbaut BVBA om de nieuwe collectie te bewonderen.
Bekijk het aanbod BECE bij Stichelbaut BVBA.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94

Tekst en foto’s: © BECE

Share This: