Skip to content
Ons verhaal

Vier generaties vol passie voor decoratie 

Maak kennis met de familie Stichelbaut 

Het (verf)verhaal van de familie Stichelbaut start in de jaren ’30. In Kortrijk sticht Georges Stichelbaut een verfgroothandel. Een twintigtal jaar later dringt uitbreiding zich op en vestigt het bedrijf zich in Knokke, op de gekende hoek in de Lippenslaan. 

In 1991 wordt de fakkel doorgegeven aan de volgende generatie – Martin. Onder de leiding van Martin en zijn echtgenote Brigitte Baervoets groeit en bloeit de zaak weelderig verder.

Brothers in paint & decoration

Anno 2000 opent de familie een tweede filiaal in Maldegem, waar naast het bekende gamma verf, behang, raam- en vloerbekleding ook een grote keuze aan decoratie wordt aangeboden. Eind 2007 verhuist het toenmalige filiaal in Knokke naar de huidige site in ’t Walletje. Met broers Davy en Philippe, achterkleinzonen van oprichter Georges, is de derde generatie aan zet.

 

Our dream team is all smiles

Team Stichelbaut bestaat uit een tiental jonge en dynamische medewerkers. Wat hen uniek maakt? De jarenlange knowhow in een warme en familiale sfeer. Hier krijg je advies gestoeld op vakmanschap en extra in de verf gezet door enthousiasme.

Ben je op zoek naar verf , vloer- en wandbekleding , raam – en andere decoratie ? Kom zeker eens langs in één van onze vestigingen.