Skip to content
Vloer- en wandbekleding

Vloer- en wandbekleding

Vloerdecoratie kan de sfeer in een interieur bepalen. Hou je van authentiek parket, onderhoudsvriendelijk laminaat, zacht tapijt of een combinatie? Jij kiest welke sfeer je creëert.

Ontdek onze collecties van Balsan, Bolon, Creatuft, Desso, Forbo, Jab, Lano, Sisal, Quick-Step, Tasibel, 2tec2 …

Een snelle update geven aan een wand of kamer? Met bijzonder behangpapier breng je muren in een mum van tijd tot leven. We presenteren je graag de mooiste behangpapiercollecties.

WARM PARKET

Op blote voeten over een plankenvloer lopen geeft je instant een heerlijk huiselijk gevoel. Naast de warme uitstraling zorgt parket ook voor een absolute meerwaarde aan je woning. Bovendien is er een ruime keuze: van houtsoort over kleur tot zorgvuldige details.

Vanzelfsprekend bieden we je professioneel advies en kwalitatieve producten voor het onderhoud van je parketvloer. Van parketzeep tot was, olie, wax en polish: we helpen je om maximaal van je karaktervloer te blijven genieten.

Vloer- en wandbekleding
Vloer- en wandbekleding

FUNCTIONEEL LAMINAAT

Goede laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De ondervloer beschermt bovendien extra tegen optrekkend vocht. Win-win! Kom ons ruime gamma ontdekken in onze showroom in Knokke.

Al jarenlang partneren we met Quick-Step voor laminaatvloeren uit vier verschillende lagen:

  • Slijtvaste bovenlaag: de redder in nood tegen vlekken, slijtage, krassen, schroeiplekken en huishoudchemicaliën.
  • Decorlaag: een combinatie van een mooi dessin en een oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt lijkt.
  • Watervast gelijmde HDF-kernplaat: het hart van Quick-Step laminaat is uiterst duurzaam, stabiel en vochtbestendig.
  • Vormvast: door een vochtbestendige rug zullen de platen niet kromtrekken of doorzakken, mits correct geplaatst.

ZACHT TAPIJT

De warmste en meest comfortabele sfeermaker blijft een tapijt in al haar varianten: voltapijt, tapijttegels of karpet. De betere akoestiek krijg je er extra bij.

Met een vloerkleed maak je van je interieur één geheel. Kies je voor de uitzonderlijke zachtheid van wol of voor slijtvaste sisalvezels? Van duurzaamheid tot geluidsdemping en resistentie: zoveel kenmerken, zoveel stoffen én dito mogelijkheden.

Waar standaardafmetingen niet voldoen, maken wij tapijten op maat in een scala aan verschillende kleuren en afboordingen.

Vloer- en wandbekleding

Nog meer vloerbekleding

  • Vinyl: warme, vochtbestendige en geluiddempende vloer, grotendeels uit PVC opgebouwd. Vinylvloeren vind je in oneindig veel uitvoeringen. Leg de vloer zelf of geniet van onze professionele plaatsingsdienst. 
  • Linoleum: deze duurzame vloeroplossing bestaat uit enkele lagen natuurlijke en hernieuwbare materialen zoals lijnzaad, dennenhars en kurkmeel. Linoleum is dus een natural beauty en is verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen.
  • Grastapijt: dé oplossing voor wie houdt van een altijd groen gazon met een natuurlijke uitstraling.
  • Deurmat: veeg je voeten eens aan een mooie én praktische deurmat.

BEHANGPAPIER

Behang is helemaal terug van nooit écht weggeweest. Van het kleinste kamertje tot een landelijke woonkamer of stijlvolle slaapkamer: er bestaat een geschikt behangpapier voor elke ruimte. Van vliesbehang tot luxueuze muurbekleding met een bijzonder reliëf en unieke details … de mogelijkheden zijn legio.

In onze showrooms maak je kennis met een verfijnde collectie vooruitstrevende merken zoals Arte, Arte Flamant, D’Haens, Eijffinger, Hooked-On-Walls, Khrôma by Masureel, Luc de Vos …

Vloer- en wandbekleding

Van creatief idee tot de precieze plaatsing van vloer- of wandbekleding: je mag rekenen op onze professionele aanpak! We komen vrijblijvend langs om je project te bespreken.