HeadRaam

Shutters


Shutter3

Totale raamdecoratie

3FOTOSRaam


Wij verdelen o.a. Vano, Carlucci Chivasso, Jab, Gardisette, Bécé, Diaz, Dizz, Gea, Indetex, Ado, Shutters RMN, Roy, Forest, etc.

Zie showroom Knokke – met eigen plaatsingsdienst.

Onze collecties raamdecoratie zijn geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van mode, interieur en lifestyle. Iedere collectie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt onze raamdecoratie een eyecatcher voor je huis!

Met kennis, ervaring en passie bekleden wij ieder raam met liefde, kwaliteit en precies op maat. Elk product wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

Vraag nu HIER uw offerte gratis aan!

Bekijk HIER enkele realisaties door Stichelbaut BVBA.


ShuttersHead

Shutters

Shutters zijn exclusieve binnenluiken met verstelbare louvres (lamellen). Shutters zijn de trend van dit moment op het gebied van raamdecoratie.

Door middel van shutters kunt u zelf de sfeer bepalen in uw huis of kantoor. Niets is mooier dan het intrigerende spel van licht en schaduw. Een prachtige manier om de warmte buiten te houden, maar ook zeer isolerend in de winter.

Het is een puur ambachtelijk product dat de nostalgie van het oude handwerk in zich heeft, maar tegelijkertijd volledig voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen.

Raam1

Raam2

Raam3