Orac Steps Profielen

Steps Profielen

Less is more. De moderne vormen – van de hand van Orio Tonini – met rechte lijnen maximaliseren het spel van licht en schaduw. Met subtiele schaduwlijnen wordt het lineaire patroon extra benadrukt.

Step up your game

Met 3 nieuwkomers telt de Steps-familie nu 7 hedendaagse profielen, gebaseerd op het moedermodel. Je gebruikt ze individueel of combineert verschillende varianten. Steps lenen zich als verlichtingsprofiel, kroonlijst en border. Als kroonlijst maken de profielen de ruimte breder, met een border verhoogt de kamer.


C395 STEPS

Dit strak en modern profiel binnen de Steps reeks kan ook gebruikt worden om LED achter te verbergen. De afgeschuinde hoek aan boven- en onderkant zorgt bovendien voor een subtiele schaduwlijn. Ontworpen door Orio Tonini.
Afmetingen: L 200 x H 15,5 x B 3,1 cm Purotouch®

Meer info


C396 STEPS

Een strak en modern profiel binnen de Steps reeks. Hier plaatsen we de langste zijde op het plafond, dit geeft de ruimte een bredere indruk. De afgeschuinde hoek aan boven- en onderkant zorgt bovendien voor een subtiele schaduwlijn. Ontworpen door Orio Tonini.
Afmetingen: L 200 x H 6,1 x B 18,5 cm Purotouch® ‎

Meer infoBekroon uw interieur!

Wil je een interieur met dat tikkeltje méér?

Dan kan een profiel absoluut het verschil maken. Wie meer wil weten over Orac Decor, kan steeds bij Stichelbaut BVBA terecht.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © ORAC®

Share This: