Vlinderjaloezieën

Jaloezie en plisségordijn in één

De op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde met een breedte van 55 mm.

De lamellen van de vlinderjaloezie kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.


Eenvoudige bediening

De vlinderjaloezieën van bece® zijn eenvoudig te bedienen. Met een optrekkoord of ketting trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer. Met het tuimelkoord kantel je de lamellen open, halfopen of dicht. Zo bepaal je zelf de gewenste lichtinval en privacy.


Mooie stoffen

De bece® vlinderjaloezieën zijn verkrijgbaar in 18 mooie kleuren. Kies uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart en vind de perfecte kleur voor jouw interieur.

Ga je voor een stoere, hippe uitstraling? Kies dan voor vlinderjaloezieën in een leerlook.


Maatwerk

Perfect passende raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Alle raamdecoratie van bece® wordt precies op maat gemaakt, met oog voor detail. Zo ook de vlinderjaloezieën. Wil je meer informatie over de vlinderjaloezieën van bece®? Vraag meer info bij Stichelbaut BVBA.


Stijlvol wonen

Een stijlvol interieur geeft een gevoel van rust, comfort, kwaliteit en ongedwongen luxe. Of je nu in een oude boerderij of een moderne loft woont, een stijlvol interieur kan altijd. Met warme kleuren, rijke stoffen en luxe accessoires maak je deze stijl af.

Gordijnen maken een stijlvol interieur compleet. Je kunt ze ook combineren met vouwgordijnen, plissés of transparante rolgordijnen met een mooie onderlat. Of ga voor de natuurlijke, warme uitstraling van houten jaloezieën en vlinderjaloezieën in leerlook.

Accessoires zoals kussens en plaids vormen de sierraden in een stijlvol interieur.Geïnspireerd geraakt?

Bekijk het aanbod van de bece Raamdecoratie bij Stichelbaut BVBA.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © bece

Share This: