Zomerparadijs

Stichelbaut bvba

Zwoele zomeravonden, BBQ-en en tripjes naar de kust: yes het is zomer! De zomer is heerlijk, maar – we willen niet zeuren – heeft soms als nadeel dat het niet altijd lekker vertoeven is in huis. Denk aan: warme slaapkamers, klapperende raamdecoratie, hinderlijke lichtinval en jawel muggen. Maar niet getreurd: met deze tips wordt jouw huis een zomerparadijs!

1. Koele kamer

Raamdecoratie met een gemetalliseerde achterkant zorgt ervoor dat jouw kamer heerlijk koel blijft. De gemetalliseerde achterkant weerkaatst het zonlicht, waardoor het ook in de zomer op goede temperatuur blijft. Ideaal voor de slaapkamer of op zolder. Onze collecties rolgordijnen, verticale jaloezieën en plissé- en dupligordijnen bevatten stoffen met gemetalliseerde achterkant. Zo kun je, ook in de zomer, heerlijk slapen!

Stichelbaut bvba


Stichelbaut bvba

2. Haal bloemen in huis

Met verse bloemen geef je jouw interieur een summer boost. De vrolijke kleuren geven je huis niet alleen een zomers tintje, maar ook een heerlijk zomers geurtje.

Tip: haal je bloemen uit eigen tuin. Hortensia’s zijn hiervoor ideaal.


3. Fijne lichtinval

Of je nu achter je laptop zit of lekker tv kijkt, hinderlijk zonlicht kun je niet gebruiken. Onze collecties raamdecoratie bevatten speciale beeldschermgeschikte stoffen die het licht weerkaatsen zodat je ongestoord aan de slag kunt. Onmisbaar in jouw werkruimte! Bestel een gratis kleurstaal en ontdek hoe het staat in jouw interieur.

Stichelbaut bvba


Stichelbaut bvba

4. Zomerse accessoires

Met zomerse woonaccessoires creëer je in een handomdraai een zomers sfeertje.

Accessoires van natuurlijke materialen als bamboe, rotan en riet zijn erg geschikt. Of ga voor kussens met een leuke tropische print.

Ook leuk: hang je zomerse strooien hoed of tas aan de muur. En uiteraard doen schelpjes het ook altijd goed!


5. Klapperend goed

Niets is vervelender dan klapperend raamgoed. Met spandraden of klemsteunen voorkom je dat je raamdecoratie gaat klappen. Gooi die ramen en deuren dus lekker open! Kijk voor meer informatie op bece.nl of bezoek Stichelbaut BVBA bij jou in de buurt.Geïnspireerd geraakt?

Bekijk het aanbod van bece Raamdecoratie bij Stichelbaut BVBA.

Bel ons voor meer informatie: +32 50 60 13 94


Tekst en foto’s: © bece

Share This: